Strön

Vi erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa strön för sågverk och hyvlerier.

Vi har ett brett utbud av tjocklekar, bredder och längder, och inget är omöjligt för oss. Vårt fokus är att säkerställa att våra kunder undviker driftstopp i sin process genom att hålla en hög och jämn kvalitet på våra produkter. Dessutom gör vi det roligare att arbeta med våra strön, då de är av finaste kvalitet. Vi kan även förbereda varorna med spår för band och sätta på en ISPM15/KD56-stämpel om så önskas.

Torkströ

Torkströ är en viktig komponent i torkprocessen av trä. Det används för att separera varje lager av bräder och plankor när de staplas ovanpå varandra innan de placeras i torkkammaren. Torkströ hjälper till att absorbera fukt som frigörs från träet under torkprocessen, vilket minskar risken för att det bildas mögel eller att träet deformerar sig på grund av för mycket fuktighet. Dessutom underlättar torkströ hanteringen av träet vid förflyttning och transporter

 

Bindströ

Bindströ är en viktig komponent för att öka stabiliteten hos färdigvarupaket av trä. Det används vanligtvis för att binda samman brädor eller plankor som har sågats eller hyvlats till färdiga dimensioner. Bindströ är tillverkat av starkt och hållbart material som kan hålla träpaketet samman under transport och hantering.

 

Truckströ

Truckströ är ett viktigt skydd för sågade eller hyvlade färdigvarupaket av trä under transport med lastbil eller annat fordon. Truckströ används för att skydda trävarorna från smuts, skräp och fukt som kan komma från lastbilsflaket, och för att minska risken för repor eller skador på ytan av trävarorna.

Produkter

Vi strävar alltid efter att vara konkurrenskraftiga på den ständigt pressade marknaden. Vi lägger stort fokus på hög kvalitet till lågt pris, samt snabba och säkra leveranser.

Emballage

Vi tillverkar emballage helt utifrån kundens unika behov gällande storlek, virkestjocklek, samt vikt.

Pallar

Engångspallar av högsta kvalitet som uppfyller branschens krav.

Logistik och lagerhållning

Vi ser alltid till att ha våra kunders produkter i lager för snabb och trygg leverans.​

kontakta oss