Om oss

FAMILJEFÖRETAG

Stocka Emballage är ett familjeföretag som har funnits i tre generationer och är stolt över sin långa historia och erfarenhet inom branschen. Bertil Enros startade företaget redan 1962 och hans entreprenörsanda har genomsyrat företagets utveckling. Idag drivs företaget vidare av sonsonen Patrik Enros, som fortsätter att föra arvet vidare och leda företaget in i framtiden med nya idéer och innovationer.

PERSONAL

Vår personal är en viktig del av Stocka Emballages framgångssaga. Vi är idag ett tight team på cirka 10 anställda som arbetar nära varandra och har en stark gemenskap. Våra medarbetare är erfarna och kunniga inom sin yrkesroll, och deras dedikation och engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster är en av anledningarna till vår framgång. Vi är stolta över att ha en personalstyrka som är lojal, pålitlig och passionerad för sitt arbete.

ISPM 15

Vi på Stocka Emballage är måna om att upprätthålla höga kvalitetsstandarder och följa gällande regler och riktlinjer inom branschen. Därför är vi certifierade enligt ISPM 15, vilket är en internationell standard för träemballage som används vid export. Detta innebär att allt vårt virke hanteras och behandlas enligt jordbruksverkets godkännande för att säkerställa att det är fritt från eventuella skadeinsekter. Virket värms upp till minst 56 grader under 30 minuter, vilket är en effektiv metod för att eliminera potentiella hot och säkerställa att våra produkter uppfyller de högsta kvalitetskraven.

FORTSATT FRAMGÅNG

Stocka Emballage fortsätter att vara en pålitlig och ansedd aktör inom emballage- och träindustrin. Genom att hålla fast vid våra grundläggande värderingar av kvalitet, pålitlighet och en stark företagskultur, strävar vi efter att fortsätta vara en ledande aktör inom branschen och möta våra kunders behov på bästa sätt. Med vårt dedikerade team och vår långa erfarenhet är vi redo att möta framtida utmaningar och fortsätta driva Stocka Emballage framåt som ett framgångsrikt familjeföretag i flera generationer.

kontakta oss