Maskinpark

Vår moderna maskinpark med industrirobotar höjer effektiviteten markant genom att automatisera monotona arbetsuppgifter med hög repeterbarhet och noggrannhet. Under 2020 uppgraderade vi med fler industrirobotar för att möta våra kunders ökade efterfrågan och säkerställa hög kvalitet och snabbare leveranser. Vi fortsätter att investera i den senaste tekniken för att bibehålla vår konkurrenskraft på marknaden.

HÖGTEKNOLOGISKA INDUSTRIROBOTAR

Våra moderna robotar höjer effektiviteten markant speciellt på monotona arbetsuppgifter. En industrirobot har hög repeterbarhet och absolut noggrannhet och resultatet blir högre produktion och högre kvalitet. Vi har nyligen gjort betydande investeringar i vår maskinpark genom att uppgradera med ytterligare industrirobotar. Detta har möjliggjort för oss att kunna tillgodose våra kunders ökade efterfrågan på ett effektivt sätt och fortsätta vara en ledande aktör inom vår bransch.

LAMELLHYVLAR

Med våra avancerade lamellhyvlar kan vi erbjuda kundanpassade lösningar för strötillverkning och samtidigt öka produktionshastigheten. Vår moderna maskinpark med lamellhyvlar möjliggör högprecisionshyvling av lameller och mellanlägg, vilket resulterar i en enhetlig och högkvalitativ produkt. Genom att använda avancerad teknik i våra lamellhyvlar kan vi säkerställa att varje produkt är av högsta kvalitet och uppfyller våra kunders krav och förväntningar.

KAPLINA

Våra avancerade kaplinor är en nyckelkomponent i vår produktionsprocess. Med hög precision kapas strö och mellanlägg i kaplinan, vilket säkerställer att varje del är korrekt dimensionerad och klippt enligt våra specifikationer. Detta garanterar en högkvalitativ produkt och minimerar materialespill. Vår automatiserade kaplina är utrustad med den senaste tekniken, vilket gör att vi kan uppnå högsta möjliga kapningsprecision och effektivitet i vår produktion.

kontakta oss